Ο Θεός αργεί...αλλά ποτέ δεν λησμονεί!




Ένας  ξυλουργος, κάθε πρωί περνάει μπροστά από μια εκκλησία καθώς πηγαίνει στη δουλειά του.

Μια μέρα πήρε την απόφαση να πάει στην Εκκλησία να χαιρετήσει τον Ιησού πριν πάει στη δουλειά του.

Έτσι κάθε μέρα, περνάει απο την Εκκλησία να αναψει ενα κερακι και λέει ...′′ Χριστε μου είμαι εδώ για να σε προσκυνησω ′′ το έκανε αυτο για πολλά χρόνια.

  Μια μέρα καθως πήγαινε  στη δουλειά του  έπεσε πανω του η  οροφή  απο ενα σπιτι όπου εργαζόταν και έπαθε τραύμα στον νωτιαίο μυελό.

Μεταφέρθηκε σε πολλά νοσοκομεία δυστυχως ομως  δεν υπήρχε θεραπεία και ετσι έμεινε παράλυτος.

Μια μέρα στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν... χωρίς ελπίδα, η γυναίκα του τον άφησε μόνο του στο δωμάτιο για να φέρει κάτι από το σπίτι. Ένας άντρας που ηταν ντυμένος στα λευκά μπήκε στο δωμάτιο και τον χαιρέτησε λέγοντας: ′′ Φίλε μου ήρθα να σε χαιρετήσω. Ο Ιησούς ήρθε να τον επισκεφθεί αφού δεν μπορούσε να έρθει να Τον επισκεφθεί ως συνήθως. Και ο άρρωστος είπε Ευχαριστώ.

 Ο επισκέπτης έφυγε και αυτός ο άντρας άρχισε να παρατηρεί αλλαγές στο σώμα του, και προς μεγαλύτερη έκπληξη, σηκώθηκε και κάθισε στο κρεβάτι ακόμα σκεφτόμενος αν ήταν όνειρο.

 Οταν ήρθε η γυναίκα του και τον είδε καθισμένο κάτω νόμιζε ότι ήταν ένα Φάντασμα και φωναξε τις νοσοκομες.

Ο γιατρός και οι νοσηλευτές έσπευσαν στο δωμάτιο νομίζοντας ότι ο άρρωστος είναι νεκρός, όταν ο γιατρός μπήκε για πρώτη φορά και είδε τον άνθρωπο να κάθεται άνετα, έτρεξε επίσης πίσω, πριν αποφασίσει να τον ρωτήσει τι συνέβη και ο θεραπευμένος άνθρωπος του είπε όλα όσα συνέβησαν.

Επισκεπτόταν τον Ιησού καθημερινά για πολλά χρόνια, αλλά μια μοναδική επίσκεψη του Ιησού άλλαξε την απελπισία του σε χαρά!

Αυτη  είναι μια αληθινή μαρτυρία ζωής,για αυτο μην χανεται ποτε την πιστη σας στον Θεο... 

O Θεός αργεί...αλλά  ποτε δεν λησμονεί!!!

Η ζωή είναι στιγμές

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου