...από την Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς


(φωτογραφίες)
Εκατοντάδες κόσμου – μικροί και μεγάλοι – παρευρέθηκαν χθες Κυριακή στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, στον «Πειραϊκό Σύνδεσμο».

Το πρώτο μέρος της Εκδήλωσης περιελάμβανε Χριστουγεννιάτικους ύμνους από τη Σχολή Βυζαντινής Μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς και Χριστουγεννιάτικες Μελωδίες από την Φιλαρμονική Ορχήστρα Πνευστών του Δήμου Πειραιά.Στο Δεύτερο μέρος οι παιδικές και νεανικές χορωδίες από Ιερούς Ναούς της Μητροπόλεώς μας, απέδωσαν στο σύνολό τους εξαιρετικά Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια και Κάλαντα, ενώ κατά την διάρκεια της Εκδήλωσης η κ.Παναγιώτα Κωνσταντίνου με «ταξίδεψε» στα ήθη και τα έθιμα της Πατρίδος μας.

Απευθυνόμενους προς όλους, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, Πειραιώς κ.Σεραφείμ, αναφέρθηκε στο μήνυμα και νόημα της μεγάλης Εορτής των Χριστουγέννων, ιδίως κατά τη σημερινή εποχή που πολλά γύρω μας φθίνουν. Ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους και προέτρεψε τους γονείς και κηδεμόνες να ενισχύουν συνεχώς και να προσεύχονται και να διαφυλάττουν τον Ιερό θεσμό της οικογένειας.

Στο τέλος της Εκδήλωσης ο Σεβασμιώτατος, θέλοντας να τιμήσει για ακόμα μία χρονιά την Ιερατική οικογένεια, προσέφερε δώρα και ενθύμια στα παιδιά των Ιερέων.

Την οργάνωση της Εκδήλωσης είχε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου