Υπερήφανοι...


Αφού στολίσαμε κατάλληλα το Πνευματικό μας Κέντρο (φρόντισε γι' αυτό η κ.Γεωργία), υποδεχθήκαμε και σήμερα τα παιδιά των Κατηχητικών μας Σχολείων.

Παρόλο το λεγόμενο «τριήμερο» και την πιθανότητα για «ηρωική έξοδο» πολλών εκδρομέων, τα περισσότερα των παιδιών ήταν έτοιμα και στην ώρα τους!

Σήμερα μιλήσαμε για το ηρωικό ΟΧΙ που είπαν οι πρόγονοί μας, αλλά μιλήσαμε και για τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλύτη. Προτρέψαμε μάλιστα και την επίσκεψη όλων στον γειτονικό Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Ταμπουρίων, που πανηγυρίζει και υπάρχει και η Παναγία η Χοζοβιώτισσα που μπορούμε να προσκυνήσουμε. 

Τα αγόρια πάλι «ταξίδεψαν» και πάλι σε μέρη όμορφα και ιστορικά (κ.Λευτέρη τους κακομαθαίνετε με τόσα «ταξίδια»), αλλά τα πιο τυχερά σήμερα ήταν το κορίτσια!

Η χρυσή μας κ.Μάρα… με τα χρυσά της τα χεράκια… είχε ετοιμάσει ένα ωραιότατο κέικ… αυτό είναι το καλό…. Γιατί το κακό ήταν πως το κέικ δυστυχώς ήταν ένα… και έτσι κάποιοι μείναμε με την όρεξη!!!

Φυσικά παίξαμε… χειροτεχνήσαμε (ποτίσαμε και τις φακές μας – για να μην ξεχνιόμαστε) και φωτογραφηθήκαμε για τις μελλοντικές ανάγκες των δραστηριοτήτων μας!

 



























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου