Αύριο στις 7:00 το απόγευμα επιστρέφει ανανεωμένη διαδικτυακή τηλεόραση της Πειραϊκής Εκκλησίας


Συνέντευξη σε νέους της τοπικής μας Εκκλησίας παραχωρεί ο Σεβ.Μητρ. Πειραιώς

Το WEBTV της Μητροπόλεώς μας που λειτουργούσε δοκιμαστικά εδώ και 1,5 χρόνο, πλέον παίρνει πραγματική σάρκα και οστά και ανοίγει τα φτερά του σε ένα καινούργιο ταξίδι στο αχανές πέλαγος του διαδικτύου, με μοναδικό σκοπό να δώσει λιμάνι καταφυγής, βοήθεια και στήριγμα σε αυτή την άχρωμη εποχή.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα, απευθείας μεταδόσεις, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις, επετειακές συζητήσεις, λευκώματα, θέματα επικαιρότητας και κατηχήσεως δίνοντας μια άλλη μορφή στην διαδικτυακή τηλεόραση.

Το WEBTV της Ιεράς Μητροππόλεως Πειραιώς, κάνει την πρώτη του εμφάνιση με την συνέντευξη που παραχώρησε ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Σεραφείμ, στους νέους και τις νέες της Εκκλησίας του Πειραιά, μιλώντας τους για όλους και για όλα εκ βάθους καρδίας και αποδεικνύοντας πόσα πολλά μπορεί να πει σήμερα η Εκκλησία στις καρδίες των νέων.

Συντονιστείτε λοιπόν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου και ώρα 19.00 για να παρακολουθήσετε μαζί μας την αρχή αυτής της καινούργιας προσπάθειας, του ευαγγελισμού των ψυχών μέσα στο Διαδικτυακό Πέλαγος.

Εμείς κάνουμε την αρχή, εσείς απλώς ελάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου