Σήμερα μας δόθηκαν πολλές ευκαιρίες…


Καταρχήν έχουμε δύο Χαράλαμπους που αύριο εορτάζουν…  Ο ένας εξ αυτών, την Δευτέρα έχει και τα γενέθλιά του…  Οπότε…  μας δόθηκε η ευκαιρία να μάθουμε πότε οι Χριστιανοί πρέπει να γιορτάζουν τα γενέθλιά τους και πως…

Κατά τα λοιπά… με αφορμή την αυριανή Ευαγγελική περικοπή, μιλήσαμε για τα τάλαντα που δίνει ο Θεός στους ανθρώπους και
για το πώς αυτοί θα πρέπει να τα καλλιεργούν… και όχι να τα θάβουν… Στο τέλος πάντως δυσκολεύτηκαν να λύσουν τον πανεύκολο (λέμε τώρα) γρίφο…. Μόνο και κ.Γιάννης τα κατάφερε… Στηχαρητήρια!!!
Τα κορίτσια μαζί με το κατηχητικό τους μάθημα (που σήμερα δεν ρωτήσαμε ποιο ήταν γιατί ξεχαστήκαμε), ξεκίνησαν από τώρα τις πρόβες για τον διαγωνισμό τραγουδιού που θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, την Κυριακή της Απόκρεω. Θέλουν – λέει – να κερδίσουν το πρώτο βραβείο…!!! Δεν μένει παρά να δούμε τι θα καταφέρουν, απέναντι στους περσινούς νικητές…. Τα αγόρια δημοτικού… και φυσικά στους αντικειμενικά δύσκολους αντιπάλους όλων… «τα μικράκια μας». Οι υπόλοιπες ομάδες, Γυμνάσιο και Λύκειο, ετοιμάζονται – λένε – για μία μοναδική βραδιά που θα μας μείνει αξέχαστη…. (αυτό το «αξέχαστη», το φοβόμαστε κι εμείς).

Α….. μην ξεχάσω να γράψω για τους «κηπουρούς», τα κορίτσια που βλέπουν τους σπόρους τους να μεγαλώνουν και χαίρονται!!!
Αυτά προς το παρών…. και σας ευχόμαστε μια καλή κι Ευλογημένη Κυριακή, με την ευχή να μπορούμε πάντα να αντιλαμβανόμαστε και να πολλαπλασιάζουμε τα τάλαντα που μας χαρίζει ο Θεός, πάντα προς Δόξα δική Του.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου