Σήμερα η μέρα μας…


…ξεκίνησε με πρόβες… Πρόβες για την Χριστουγεννιάτικη εορταστική Εκδήλωση των Κατηχητικών μας, που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 6:20 το απόγευμα.

 Τα (περισσότερα) αγόρια του δημοτικού είχαν την πρώτη τους επαφή με την Εξομολόγηση, καθώς από σήμερα οι Ιερείς, ξεκίνησαν να εξομολογούν τα παιδιά εν όψει των Εορτών του Δωδεκαημέρου, ούτως ώστε να πλησιάσουμε όλοι μας καλύτερα το Ποτήριο της Ζωής.
Τα κορίτσια… αυτά μαζί με το μάθημα (που σήμερα δεν ρώτησα πιο ήταν) έφτιαξαν και ωραιότατα Σταυρουδάκια, τα οποία από δω και στο εξής θα φορούν στο λαιμό τους για να μαρτυρούν την πίστη τους στο Θεό και να παίρνουν δύναμη στις δυσκολίες της ζωής τους. 

Όσο για τα μικρά… εκτός του ότι αυξάνονται και πληθαίνουν, μετά το Κατηχητικό τους μάθημα (που πάλι δεν ξέρω ποιο ήταν), έφτιαξαν ένα καταπληκτικό χάρτινο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!!!

Κατά τα λοιπά, η κ.Γεωργία μας, φρόντισε και πάλι για τον στολισμό τόσο της Αίθουσας Εκδηλώσεων, όσο και των Κατηχητικών Τμημάτων... μικρό δείγμα του οποίου θα δείτε στις φωτογραφίες μας.

Μας λείπει:
- Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Καραβιού (το στολίζουμε κάθε χρόνο στο Πνευματικό μας Κέντρο)
- Ο στολισμός του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου
- Οι «καμπανούλες»
- Και το να βάλουμε το πρόγραμμα σε σειρά….
…και φυσικά πρόβες… πολλές πρόβες!

Σας περιμένουμε την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012, στις 6:30 το απόγευμα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου.








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου