Εγκαίνια Ιερού Ναού Θεοφανείων στην Τζακάρτα της Ινδονησίας (video)


Την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιγκαπούρης και Νοτίου Ασίας κ.Κωνσταντίνος εγκαινίασε τον νέο Ιερό Ναό Επιφανείων Χριστού στην Τζακάρτα της Ινδονησίας.
Ο νέος ιερός Ναός κτίστηκε μετά από πολύχρονους κόπους με την συνδρομή φίλων της ιεραποστολής και με προσωπική εργασία των μελών της Ορθοδόξου Κοινότητας Τζακάρτας.





Στην Ακολουθία των Εγκαινίων, τον Σεβασμιώτατο βοήθησαν οι Αρχιμανδρίτες π.Μελχισεδέκ Γαλάνης, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Νικολάου Βαρσών Τριπόλεως, π.Βασίλειος Αθανασόπουλος, ιεροκήρυκας της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών και Λεβαδείας, και οι Ινδονήσιοι Κληρικοί, π.Γαβριήλ, εφημέριος της Κοινότητος Τζακάρτας, π.Χρυσόστομος, Αρχιερατικός Επίτροπος Ινδονησίας και εφημέριος Κοινοτήτων στην Σουμάτρα, π.Τιμόθεος,εφημέριος Κοινοτήτων στην Ανατολική Ιάβα, π.Ματθαίος, εφημέριος Κοινοτήτων στην Δυτική Ιάβα καί π.Λάζαρος, εφημέριος Κοινοτήτων στην Κεντρική Ιάβα.

Μετά τό πέρας της Ακολουθίας των Εγκαινίων και της θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στο νόημα των όσων τελέστηκαν. Στην Δεξίωση που ακολούθησε, οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Ποιμενάρχη τους διάφορα θέματα που αφορούν την ζωή και τις δραστηριότητες της Ορθοδόξου Κοινότητος Τζακάρτας.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου