Αυτή την Κυριακή το Συνέδριο Στελεχών Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς


Με εισηγητές τους Σεβασμιώτατους Μητροπολίτες Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ.Ιερεμία και Πειραιώς κ.Σεραφείμ, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το Συνέδριο Στελεχών Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Στο συνέδριο – που θα πραγματοποιηθεί στις Κατασκηνωτικές Εγκαταστάσεις της Μητροπόλεως Πειραιώς στην Παιανία (Ουρανούπολη), - θα συμμετάσχουν οι Υπεύθυνοι Ιερείς Νεότητος, οι Κατηχητές και οι κατηχήτριες καθώς επίσης και τα στελέχη των Νεανικών Δραστηριοτήτων.

Aναλυτικότερα στις 7:00 το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία.

Στις 10:00 θα παρατεθεί Πρωϊνό και στις 11:00 η ημερίδα θα ξεκινήσει με την Εισήγηση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ και θέμα: «Μια νέα ανθρωπολογία της Αγιότητος».

Αμέσως μετά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας θα μιλήσει με θέμα: «Η Παλαιά Διαθήκη ως πηγή κατηχήσεως».

Στη συνέχεια θα παρουσιαστεί η ιστοσελίδα του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως (impneothta.gr) και στο τέλος ο Σεβασμιώτατος θα επιδόσει τους διορισμούς των Υπευθύνων Ιερέων Νεότητος και των Κατηχητών και Κατηχητριών.

Θα ακολουθήσει γεύμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου