Παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα του Γραφείου Νεότητος της Ι.Μ.Πειραιώς (video και φωτογραφίες)


«Η Διαχείριση του παιδιού στην ομάδα» ήταν το θέμα της ημερίδας στελεχών Νεότητος, που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, στην σύντομη τοποθέτησή του μετά την τέλεση Αγιασμού της ημερίδας, αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του Αγίου Γρηγορίου του Παλαμά και στην ορθή τήρηση των δογμάτων της πίστεώς μας (ακολουθεί σχετικό video).


Στη συνέχεια έγινε χωρισμός ομάδων ανά Κατηχητική βαθμίδα ως εξής:
Οι υπεύθυνοι Ιερείς Νεότητος παρέμειναν στην μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων όπου παρακολούθησαν, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Σεραφείμ, την παρουσίαση της νέας ιστοσελίδας του Γραφείου Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, η οποία θα αρχίσει να λειτουργεί στο τέλος Μαρτίου (υπάρχει σχετικό video).
-Στο τμήμα προσχολικής ηλικίας, εισηγητής ήταν ο κ. Νίκος Σαμπαζιώτης, Διευθυντής του Παιδικού Σταθμού της Ι.Μ.Πειραιώς.
-Στο τμήμα κατωτέρου Κατηχητικού εισηγήτρια ήταν η κ. Κυριακή Κούβαρης, ψυχολόγος – ειδική συνεργάτης του Δημοτικού Σχολείου της Ι.Μ.Πειραιώς και
-Στο τμήμα Μέσου και Ανωτέρου εισηγητής ήταν ο κ. Ηλίας Λιαμής, Θεολόγος – Μουσικολόγος.
Στις ομάδες εργασίας πραγματοποιήθηκαν μικρές εισηγήσεις και στη συνέχεια δόθηκε η δυνατότητα για ουσιαστικό διάλογο και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα διαχείρισης των παιδιών στην ομάδα.
Ο Σεβασμίωτατος προσέφερε στους εισηγητές ως αναμνηστικό μία εικόνα.
Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 10 Μαρτίου 2012, στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σχολείου της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς
















1 σχόλιο:

  1. Καλησπέρα σας.
    Η παραπάνω ανάρτηση περιέχει 208 λέξεις με το τίτλο:"Παρουσιάστηκε η νέα ιστοσελίδα του Γραφείου Νεότητος της Ι.Μ.Πειραιώς": Η ερώτηση μου είναι γιατί πουθενά δεν αναφέρεται η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας

    Mε εκτίμηση
    Μάνος Χαλκιαδάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή