Κάλιο αργά, παρά ποτέ!


Μία ανάρτηση… λίγο καθυστερημένη, «αλλά κάλιο αργά παρά ποτέ»!
Αναφερόμαστε στην Χριστουγεννιάτικη εορταστική Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011, στην αίθουσα Εκδηλώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου και η οποία είχε ως γενικό της θέμα «το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων».
Ακολουθεί  φωτογραφικό υλικό και μικρά αποσπάσματα.
Λίγο πριν την έναρξη της Εκδήλωσης μας κράτησε μουσική συντροφιά, η νεανική μας Ορχήστρα (Είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε σε παγκόσμια αποκλειστικότητα από το blog μας, ότι τα παιδιά έχουν ήδη ηχογραφήσει την πρώτη σους δουλειά η οποία περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Λεπτομέρειες σε λίγο καιρό).
«Χριστουγεννιάτικο Όνειρο», «τα έλατα», «το Χριστουγεννιάτικο όραμα», «η εικονογραφία της Γεννήσεως του Κυρίου», «το δυστυχισμένο έλατο», «το νόημα των Χριστουγέννων», είναι μερικά από τα θεατρικά σκετς που παρουσίασαν τα παιδιά στους 230 και πλέον θεατές, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν τα 81 παιδιά που συμμετείχαν και προετοίμασαν την όλη εκδήλωση.
Όπως ήταν φυσικό το μεγαλύτερο χειροκρότημα απέσπασε η παρουσία των μικρότερων παιδιών της προσχολικής ηλικίας, οι οποίοι μετέτρεψαν την σκηνή σε μικρή φάτνη της γεννήσεως του Κυρίου μας.
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν και ειδικότερα στα μεγαλύτερα παιδιά του Γυμνασίου και του Λυκείου, που επιβαρύνθηκαν και με το δύσκολο τομέα της διοργάνωσης.

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου