Ενημέρωση προς τους γονείς (13/01/20012)


Το ερχόμενο ΣΑΒΒΑΤΟ 21 Ιανουαρίου 2012 στις 9:30 το πρωί θα τελέσουμε στο Κέντρο του Ιερού Ναού υποδειγματική Θεία Λειτουργία κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρχει σε oρισμένα σημεία παράλληλη επεξήγηση της Θείας Λατρείας.

Καλό θα είναι την Παρασκευή το βράδυ να νηστέψετε τα παιδιά, ούτως ώστε το Σάββατο το πρωί να μπορέσουν να κοινωνήσουν. Στην Λατρευτική αυτή Σύναξη, θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά και η δική σας παρουσία. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιττας.

 **********************************
Σας ενημερώνουμε ότι στην Ενορίας μας λειτουργεί Σχολής Γονέων ανά δεκαπενθήμερο. Η Σχολή Γονέων προσφέρει γνώσεις και πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην καθημερινή πρακτική της ανατροφής των παιδιών, αλλά και στην σωστή αντιμετώπιση προβλημάτων που τα αφορούν. Επίσης κάθε Τρίτη 4:30 στο Πνευματικό μας Κέντρο γίνεται κύκλος μελέτης Αγ. Γραφής.

********************************************

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην Ενορία μας λειτουργεί και φέτος Τμήμα Εκμάθησης Παραδοσιακών Χορών για γονείς. Οι Πρόβες γίνονται κάθε ΚΥΡΙΑΚΗ στις 6:00 το απόγευμα στο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας μας.
*********************************************
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι  προγραμματίζουμε για τις αρχές Φεβρουαρίου την δεύτερη συνάντηση γνωριμίας και επικοινωνίας μαζί σας, ούτως ώστε να δοθεί και πάλι η δυνατότητα τόσο σε εσάς, όσο και στα Στελέχη της Ενορίας μας, να ανταλλάξουμε απόψεις και προβληματισμούς πάνω σε θέματα που αφορούν τα παιδιά μας. Για την Συνάντηση αυτή θα σας ενημερώσουμε λεπτομερέστατα τις επόμενες εβδομάδες.

Ευχαριστούμε πολύ
Ο Υπεύθυνος και τα Στελέχη
του Τομέα Νεότητος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου