Μια ομαδάρα…. μια τέλεια «μυτούλα» και η αρχή μιας θητείας


Αυτή την Εβδομάδα δεν είχαμε παράπονο. Μπορεί το προηγούμενο Σάββατο ο καιρός να ήταν βροχερός, αλλά σήμερα... «χαρά Θεού» όπως λέμε. Δόξα το Θεό! Έτσι μας δώθηκε η δυνατότητα να "εκμεταλευτούμε" και το πραύλιο για μπόλικο παιχνίδι...!!!
Μια χαρά ήλιο είχε, οπότε η πρωινή προπόνησή μας ξεκίνησε με 5 μόνο λεπτά καθυστέρηση, δηλαδή στις 10.05

Τα κορίτσια της Δ΄ - Ε΄ και ΣΤ΄ δημοτικού ζήτησαν από αγόρια να τους παραχωρήσουν για μία και μόνη φορά την αίθουσά τους, γιατί –λέει – είχαν να κάνουν δύσκολη χειροτεχνία και στη δική τους δεν μπορούσαν. Τέλος πάντων, αφού παραχωρήθηκε η αίθουσα, περιμένουν όλοι πως και πως το επόμενο Σάββατο να δούμε πως θα έχει γίνει η χειροτεχνία τους, γιατί από ότι είπαν πρέπει να στεγνώσει πρώτα (θα δούμε την άλλη εβδομάδα, πρώτα ο Θεός, τι θα βγει).

Στην προσχολική ηλικία σήμερα, τοπ μάθημα το έκανε ο π. Ανδρέας και μίλησε στα παιδιά – μεταξύ άλλων – και για τον Άγιο Δημήτριο. Ζωγραφική, παιχνίδι, τραγούδι και… φυσικά χορός. Δεν το ξεχνάμε. Είπαμε… «ένα, δύο, τρία, μυτούλα, πίσω, μυτούλα». Σήμερα τον τελειοποιήσαμε το χορό και θα βάλουμε και μουσική.
Τα αγόρια, αφού τελείωσε το μάθημα, πήγαν και πάλι στην Εκκλησία για να δουν και στην πράξη τα όσα συζήτησαν (τα μέρη του Ναού, πως διακρίνουμε σε πιο Ναό είμαστε, το τέμπλο και άλλα). Και αμέσως μετά... θυμιθήκαμε ένα παλιό, αλλά καλό και αγαπημένο παιχνίδι: "Ιερουσαλήμ - Ιερηχώ" (2-1 κέρδισε ή ομάδα της Ιερηχούς).
Το απόγευμα μετά τη συνάντηση των Νεανικών Συντροφιών, συνεχίστηκαν τα πρωταθλήματα, ενώ νωρίτερα το μεσημέρι αποχαιρετίσαμε ένα στέλεχός του Ναού μας τον οποίο τον καλεί η μαμά πατρίδα.  Από την Τρίτη μπορούμε να κοιμόμαστε όλοι πιο ήσυχοι. Ο Γιάννης κατατάσσεται στον Ελληνικό Στρατό και συγκεκριμένα παρουσιάζεται στο Μεγάλο Πεύκο (όχι παίζουμε…). Στο μικρό αποχαιρετιστήριο τραπέζι που ετοιμάστηκε, του ευχηθήκαμε όλοι καλή θητεία και ο Θεός να τον στηρίζει την ώρα που θα πέφτει με το αλεξίπτωτο!!!  (τον αποχαιρετούμε δε, με σκορ 31 - 19)
Μικρό δείγμα της υπερ-ομάδας δημοτικού...

ζωγραφική πριν το μάθημα


μισή η φωτογραφία, αλλά λέει πολλά!

ώρα για γκοοοοοοοολλλλλ





από το πρωτάθλημα του πινγκ - πονγκ

μετά το μαθημα στο Ναό

λίγο πριν την απογευματινή προπόνηση

πρόβα χορευτικού προσχολικής


μελωδικές φωνές


χαιρετισμός του στρατιώτη



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου