Πανηγυρίζει στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου η Ενορία μας!


 Στις 16 Σεπτεμβρίου: στις 19:00 το απόγευμα ο Πανηγυρικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Σεβ.Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ, στις 21:00 η περιφορά της Ιεράς Εικόνος πέριξ του ναού και στις 22:00 η τέλεση Ιεράς Αγρυπνίας.


Στις 17 Σεπτεμβρίου: στις 7:00 το πρωί η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια Αρχιερατική Θεία Λειτουργία Ιερουργούντος του Σεβ.Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ.ΣΕΡΑΦΕΙΜ.

Στις 18:30 το Απόγευμα της Τετάρτης, μεθέορτος Εσπερινός και Παράκληση της Αγίας Σοφίας.

Ακολουθεί μικρό φωτογραφικό υλικό,



Με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας  Σοφίας και των τριών θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, πανηγυρίζει ο φερώνυμος  Ιερός Ναός της Μητροπολιτικής περιφέρειας Πειραιώς με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Πέμπτη  16/09 στις 19:00  θα ψαλεί ο πανηγυρικός εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ .  Θα ακολουθήσει η περιφορά της ιεράς εικόνας και στις 22:00 θα αρχίσει η τέλεση ιεράς αγρυπνίας. Την Παρασκευή  17/09 το πρωί  θα τελεσθεί Πανηγυρική Θεία Λειτουργία  ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.Στις 18:30 θα τελεσθούν ο μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση των Αγίων.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου