Αφιέρωμα της Πειραϊκής Εκκλησίας στην Κατήχηση


Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας Ιεραποστολικής χρονιάς, στηρίζουμε την προσπάθεια του κατηχητικού έργου, προτείνοντας ιδέες και δράσεις.

Τριήμερο αφιέρωμα στην Κατήχηση θα πραγματοποιήσει ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Πειραϊκής Εκκλησίας έως τις 16 Οκτωβρίου, με αφορμή την για την έναρξη της νέας ιεραποστολικής περιόδου.Σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί την προσπάθεια.

Πιο συγκεκριμένα την Τρίτη 14 Οκτωβρίου στην εκπομπή «Καινά και Παλαιά» θα μιλήσουν ο π.Ιωαννίκιος Ζαμπέλης συγγραφέας του βιβλίου "Προσευχή για μικρά παιδιά" και η εικονογράφος του βιβλίου κ.Πέγκυ Φούρκα.

Την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στις 10:00 το πρωί, στο πλαίσιο της εκπομπής «Η μέρα μας ξεκίνησε» θα μιλήσει η Εκπαιδευτικός – συγγραφέας κ.Πόπη Μωραϊτη για το παιδικό θρησκευτικό βιβλίο, την αφήγηση ιστοριών στα παιδιά και τις δυνατότητες χρήσης των παιδικών βιβλίων από γονείς, Κατηχητές και Εκπαιδευτικούς.

Την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου, τελευταία ημέρα του αφιερώματος στις 11:00 το πρωί στην εκπομπή «Ἑντεύξεις» θα μιλήσουν ο Διευθυντής Κατηχήσεως και υπεύθυνος του Φροντιστηρίου Στελεχών της Ι.Μ.Πειραιώς Αρχιμ. Μεθόδιος Κρητικός, πρεσβυτέρα Βασιλική Τσουκάτου Κορωναίου, εκ των συγγραφέων του νέου Κατηχητικού βοηθήματος της Ι.Μ.Π. με τίτλο «Πιστευώ, η συνάντηση» και η κ.Μαρία Κοκκίνου, εκδότρια.

Το βράδυ της Πέμπτης στις 9:00 στην εκπομπή «Του παρόντος κόσμου πάροικοι» θα μιλήσουν η κ. Ιωάννα Κομνηνού, Δρ.Θεολογία και καθηγήτρια στο 1ο πρότυπο πειραματικό Λύκειο Αθήνας «Γεννάδιο» και ο πρόεδρος της καλλιτεχνικής υποεπιτροπής της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος κ.Ηλίας Λιαμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου