Πρόγραμμα Πανηγύρεως της Ενορίας μας - Εις Πρεσβύτερον Χειροτονία


Το διήμερο 16 – 17 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί και η φετινή Πανήγυρης της Ενορίας μας, για την μνήμη της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

Την Τρίτη στις 7:00 το απόγευμα θα ψαλλεί ο Πανηγυρικός Εσπερινός, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ. στις 9:00 περίπου το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας των Αγίων και στις 10:30 θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία.

Ανήμερα της Εορτής (Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου), στις 7:00 το πρωί θα ψαλλεί ο Όρθρος και στη συνέχεια θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ.Σεραφείμ, ο οποίος θα τελέσει και την εις Πρεσβύτερον Χειροτονία του Διακόνου της Μητροπόλεώς μας π.Βαρθολομαίου Καράμπελα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο π.Βαρθολομαίος είναι γέννημα – θρέμμα της Ενορίας μας, μεγάλωσε στα Κατηχητικά Σχολεία και τις Νεανικές μας Συντροφιές και διακονούσε στο Ιερό Βήμα.

Το απόγευμα της Τετάρτης στις 7:00 θα ψαλλεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και στη συνέχεια ο Παρακλητικός Κανόνας της Αγίας Σοφίας και των τριών θυγατέρων της Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου