Γιορτή λήξης σχολικής χρονιάς 2013-2014 των Εκπαιδευτήριων Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς


Πραγματοποιήθηκε στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιώς η καθιερωμένη εορταστική εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς για τα εκπαιδευτήρια της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς παρουσία του
Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Η εκδήλωση είχε ως κεντρικό τίτλο "Κάποτε στον Πειραιά". Τα παιδιά παρουσίασαν μέσα από μια σειρά θεατρικών και χορευτικών ένα χρονικό της πρόσφατης ιστορίας του Πειραιά, το οποίο όλοι παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καταχειροκροτώντας όλα τα παιδιά.

Λίγο πριν το τέλος ανεβαίνοντας στο βήμα ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους, εκπαιδευτικούς και γονείς, που στη δύσκολη συγκυρία αυτών των χρόνων δεν έπαυσαν, ο καθένας με τον τρόπο του, να στηρίζουν το έργο των εκπαιδευτηρίων της Μητροπόλεως να προάγουν τον Παραδοσιακό Εθνικό και Θρησκευτικό προσανατολισμό στις απαλές και ευγενικές ψυχές και συνειδήσεις των παιδιών αυτή την περίοδο που μάλιστα διαμορφώνονται.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε σε όλους γονείς, παιδιά και εκπαιδευτικούς καλό καλοκαίρι και καλή ξεκούραση ώστε επανερχόμενοι τη νέα σχολική χρονιά να δουλέψουν όλοι με τον ίδιο ζήλο και ενθουσιασμό όπως αυτής της σχολικής χρονιάς.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου