ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΠΟΥΜ.... (φλουρί δεν βρήκαμε)


Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα Ευλόγησαν και μοιράστηκαν τα στελέχη της Α΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου αγοριών δημοτικού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής (19/01) , στον φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας.

«Προσκεκλημένος» φέτος να συζητήσει και "να δώσει τα φώτα του" στα στελέχη ήταν ο
υπεύθυνος Ιερέας Νεότητος της Ενορίας μας π.Ανδρέας Τριλίβας, ο οποίος κατά το παρελθόν (δεν λέμε χρονολογίες, οικογένειες δεν θίγουμε) έχει διατελέσει Αρχηγός στην Χριστιανούπολη.

Ο π.Ανδρέας με τη σύντομη ομιλία του και μέσα από παραδείγματα εξήγησε το πώς θα μπορέσουμε πρακτικά να ξεπεράσουμε μικρότερες ή μεγαλύτερες δύσκολες στιγμές (στιγμές κρίσης) με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στα παιδιά (αλλά και τα στελέχη) να καταλάβουν το λάθος και να μπορέσουν να το διορθώσουν.

Ακολούθησε κοινή τράπεζα, την οποία είχαν ετοιμάσει με ιδιαίτερη αγάπη ο π.Νικόλαος Ζαχαρόπουλος και οι κυρίες που διακονούν στον Ιερό Ναό και στη συνέχεια Ευλογήθηκε και μοιράστηκε η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου