Επίσκεψη του Σεβ. Μητρ. Πειραιώς στο συσσίτιο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδος ανήμερα του Πάσχα


Ανήμερα του Πάσχα, αμέσως μετά τον Εσπερινό της Αγάπης ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας επισκέφθηκε το συσσίτιο του και Δος ημίν κάτωθι του Μητροπολιτικού Ναού Αγίας Τριάδος Πειραιώς όπου και με προσωπική του εντολή παρέμεινε ανοιχτό και σήμερα ανήμερα της εορτής του Πάσχα και έδωσε φαγητό (αρνί, φέτα, σαλάτα, κρασί και γλύκισμα για όλους όσους προσήλθαν) σε απόρους, ενδεείς και αστέγους αδελφούς μας.
Ο Σεβασμιώτατος αφού μίλησε με τους πάσχοντες αδελφούς μας και τους ευχήθηκε κουράγιο και πάνω απ' όλα υπομονή και πίστη στον Αναστηθέντα Ιησού, συνομίλησε και με τους εθελοντές μάγειρες και τους ευχαρίστησε για το γεγονός ότι με τόσο ζήλο μένουν στις επάλξεις για να βοηθήσουν το φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεως μας ακόμα και μια τέτοια μέρα σαν τη σημερινή.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος βρέθηκε και προ μιας ευχάριστης εκπλήξεως αφού απέξω από τον Μητροπολιτικό ναό είχαν μαζευτεί μεταστραφέντες και βαπτισθέντες από την Κοπτική στην Ορθόδοξη πίστη, οι οποίοι είχαν ανοίξει πανό και κρατούσαν Ελληνικές σημαίες για το θέμα της ανεγέρσεως τζαμιού στην Αθήνα. Θέμα το οποίο κατά το παρελθόν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έχει αντιταχθεί σθεναρώς.

Το διαβάσαμε στο... imp.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου