"Η Κατασκήνωση έχει προοπτική"


με υστερόγραφο

Την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα Ευλόγησαν και μοιράστηκαν τα στελέχη της Α΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου αγοριών δημοτικού της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στον πολύ φιλόξενο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας.

«Προσκεκλημένος» μας αυτή τη φορά, ένας δικός μας άνθρωπος…
ο π.Νικόλαος Βουρλάκος, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει διατελέσει Κοινοτάρχης της Α΄ περιόδου και τώρα διακονεί ως Αρχηγός στην Α΄ κατασκηνωτική περίοδο κοριτσιών.

«Η Κατασκήνωση δεν τελειώνει στις 7 ημέρες. Έχει προοπτική», σημείωσε ξεκινώντας τη συνομιλία του με τα στελέχη ο π.Νικόλαος, τονίζοντας πως τα παιδιά θα φύγουν από την Χριστιανούπολη με γεμάτες τις αποσκευές της καρδιάς τους.

Ανέφερε πως όλα τα παιδιά έχουν ταλέντα και δυνατότητες, εξηγώντας πως τα στελέχη θα πρέπει να εντοπίσουμε αυτές τις δυνατότητες και να τις αξιοποιήσουμε.

Υπογράμμισε πως σημαντικό σε μία Κατασκηνωτική Περίοδο με μικρά παιδιά είναι το Πρόγραμμα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην επικοινωνία μας με το Θεό, μέσω της προσευχής.

Η όλη ομιλία του π.Νικολάου, πλαισιώθηκε με παράλληλη προβολή διαφανειών.

Ακολούθησε κοινή τράπεζα, την οποία είχαν ετοιμάσει με ιδιαίτερη αγάπη ο π.Νικόλαος Ζαχαρόπουλος και οι κυρίες που διακονούν στον Ιερό Ναό και στη συνέχεια Ευλογήθηκε και μοιράστηκε η Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιττα.
Υστερόγραφο: Δυστυχώς η τεχνολογία δεν μας έκανε τη χάρη: Οι προγραμματισμένες συνδέσεις μέσω Skype με στελέχη μας που φοιτούν σε Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κρήτη και Λαμία, δεν ήταν εφικτές…













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου