«Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος, Αγίου Αρτεμίου


Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δεν θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα δεξιώσεις και το χρηματικό ποσό θα διατεθεί στην Μ.Κ.Ο «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Ο φετινός εορτασμός της «Ημέρας της Ελληνικής Αστυνομίας»
και του Προστάτη του Σώματος, Μεγαλομάρτυρα Αγίου Αρτεμίου θα πραγματοποιηθεί κατά το διήμερο 19 - 20 Οκτωβρίου 2012, τόσο στην Αθήνα, όσο και στις έδρες των Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλη τη χώρα.

Την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, παραμονή της εορτής, θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών (Λ. Μεσογείων 96, πρώην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας), Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός και θα ακολουθήσει περιφορά της Ιερής εικόνας του Αγίου Αρτεμίου, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της κεντρικής εκδήλωσης, ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί ομοίως στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας (Λ. Μεσογείων 96) και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ανάγνωση Ημερησίας Διαταγής του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας και χαιρετισμό του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια.

Ανάλογες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε όλη τη χώρα, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας δεν θα πραγματοποιηθούν δεξιώσεις μετά τις εορταστικές εκδηλώσεις και οι σχετικές δαπάνες θα διατεθούν στο σύνολό τους για την ενίσχυση της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο.) «Αποστολή» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Επίσης στο πλαίσιο του εορτασμού, θα πραγματοποιηθεί από την 22-10-2012 έως και την 26-10-2012, πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, η οποία διοργανώνεται από τη Διεύθυνση Υγειονομικού του Σώματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου