Ήταν όλοι νικητές...


3η και 4η θέση για την Ενορία μας.    «Νικητές σε αυτούς τους αγώνες ήταν η χαρά, η αγάπη και η φιλία». Αυτό υπογράμμισε ο πρωτοσύγΓελος της Ι.Μ.Πειραιώς π.Νήφων Καπογιάννης, στην απονομή κυπέλων και ενθυμίων του διενοριακού πρωταθλήματος για τις ενοριακές ομάδες δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.        Ακολουθούν video και φωτογραφίες.

Ο π. Νήφων έκανε λόγο για την συμπεριφορά μας μέσα στο γήπεδο την ώρα του αγώνα τονίζοντας πως θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε τον συμπαίκτη ή τον αντίπαλό μας με σεβασμό.

Υπενθυμίζοντας  το λόγο του Κυρίου «Όπου είναι συναγμένοι δύο ή τρεις στο όνομά μου, εκεί είμαι κι εγώ ανάμεσά τους», υπογράμμισε πως ο Χριστός είναι πάντα δίπλα μας, σε κάθε εκδήλωση και σε κάθε πτυχή της ζωής μας.
Τέλος ευχαρίστησε τον υπεύθυνο διοργάνωσης του Πρωταθλήματος, π.Αναστάσιο Λιακόσταυρο καθώς επίσης και τον π. Νικόλαο Βουρλάκο και κ.Ηλία Ρήγα για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλων και των ενθυμίων στις ομάδες των Ενοριών που συμμετείχαν.
Στο δημοτικό την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Ιερού Ναού Αγίου Βασιλέιου Πειραιώς, ενώ στο Γυμνάσιο και το Λύκειο την 1η θέση έλαβαν οι ομάδες του Ιερού Ναού Αναλήψεως του Κυρίου.

Η Ενορία μας κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα Λυκείου και την 3η θέση στο πρωτάθλημα Γυμνασίου. Αλλά όπως έχουμε πει, προπονούμαστε ήδη για το πρωτάθλημα 2012 – 2013.
Aκολούθησε κέρασμα, ενώ όλοι είχαν μια απορία: Πως μπόρεσε η Ανάληψη και κέρδισε 2 κύπελλα…  Τυχαίο;;;; δεν νομίζω.
Υ.Γ.: ΤΟ ΑΞΙΖΑΝ!!!!!!!!!
















1 σχόλιο:

  1. Δεν ετυχε αγαπητε... Απλα πετυχε...Περσυ πηρα την τριτη θέση και δεν εκανα κανένα σχολιο..... Δεν θα μπορουσε να τυχει κ περσυ??? Νομιζω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή