Ευλογία Πρωτοχρονιάτικης Πίτας Τομέα Νεότητος Ι.Μ.Πειραιώς


Στον πλημμυρισμένο από περισσότερα από 350 στελέχη των Τομέων Νεότητας όλων των ενοριών της Μητροπόλεως Πειραιά χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Νικολάου Πειραιώς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας έκοψε το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου του 2016 και ώρα 7.00 μ.μ., την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα για το Γραφείο Νεότητας της Μητροπόλεως, καθώς και τους Ιερείς Νεότητας, τα Στελέχη του Νεανικού και Ιεραποστολικού έργου και λοιπούς συνεργάτες της Μητροπόλεώς μας.

Στην ομιλία του ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε αρχικά νουθεσίες και πνευματικούς λόγους προς τα συγκεντρωμένα στελέχη και ευχαρίστησε την παριστάμενη ορχήστρα των παιδιών του Κατηχητικού της ενορίας του Αγίου Νικόλάου με χοράρχη την κα Όλγα Καμηλάρη. Τα στελέχη
της ορχήστρας παρευρέθηκαν και έδωσαν το ευχάριστο μελωδικό στίγμα τους σε αυτή την εκδήλωση για τη Νεότητα της Μητροπόλεώς μας.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τα στελέχη για την διαρκή διακονία τους στην νεολαία της Πόλης μας. Ευχήθηκε ο Θεός να ενδυναμώνει ενισχύει και φωτίζει τα στελέχη και τους Ιερείς Νεότητας για την συνέχιση του έργου τους παρά τις αντιξοότητες που μπορεί να αντιμετωπίζουν.

Βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την κοπή της Πίτας στον ιστότοπο της Νεότητας πατώντας εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου