To Σάββατο 24 Νοεμβρίου…


...για τα αγόρια η μέρα ξεκίνησε με προπόνηση…. με σκληρή προπόνηση…!!! (θα δείτε παρακάτω)

Στο κατηχητικό μας μάθημα κάναμε λόγο για γεγονότα και πράγματα που «δεν είναι όπως φαίνονται» και καταλήξαμε στο «Μη κρίνετε, ίνα μη κριθήτε».
Ακολουθούν video και φωτογραφίες.



Τα κορίτσια μίλησαν για τον βίο της Αγίας Αικατερίνας, ενώ «τα μικράκια μας», μετά το μάθημα, ζωγράφισαν για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν, έλαβαν τα μετάλλια τους και μας άφησαν έκπληκτους με την προσευχούλα που αυτά κάθε Σάββατο λένε, αλλά εμείς πρώτη φορά ακούσαμε.

Στα αγόρια αναδείχθηκε – ύστερα από κλήρωση γιατί δεν ήταν μόνο ένας -  νικητής του μήνα ο Δημήτρης, όσον αφορά το παρουσιολόγιο.

Κατά τα άλλα έχουμε να παρουσιάσουμε ένα πέναλτι που αποκρούστηκε εκπληκτικά από τον Ντίνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης, ενώ πρέπει να ζητήσουμε και δημοσίως συγνώμη από τα μεγαλύτερα κορίτσια, του γυμνασίου, που… τα κλειδώσαμε το απόγευμα μέσα στο Πνευματικό μας Κέντρο.

Τα πράγματα έχουν ως εξής: Μόλις χτύπησε η καμπάνα για Εσπερινό, φύγαμε τα αγόρια γυμνασίου και λυκείου μετά από  5 λεπτά για τον Εσπερινό, νομίζοντας ότι τα κορίτσια έχουν ήδη φύγει (ως κάνουν συνήθως, γιατί μπαίνουν για μάθημα νωρίτερα από εμάς). Έτσι λοιπόν, κατά την διάρκεια του προοιμιακού, ήρθε μια κυρία , που ερχόμενη στον Εσπερινό πέρασε από το πνευματικό, είδε τα κορίτσια μέσα και μας ειδοποίησε και τις «απελευθερώσαμε».












 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου