Γιορτή Λήξης Β΄ περιόδου της Χριστιανούπολης


Με πολύ ενθουσιασμό και συγκίνηση πραγματοποιήθηκε η μεγάλη γιορτή λήξεως της β΄ κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών δημοτικού της Χριστιανούπολης της κατασκηνώσεως της Μητροπόλεως Πειραιώς. Η παρουσία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας Μητροπολίτου Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ και οι συμβουλές που έδωσε προς τους κατασκηνωτές αλλά και προς τους γονείς που είχαν κατακλύσει κυριολεκτικώς το χώρο του θεάτρου της κατασκηνώσεώς μας ήταν καταλυτικές για τη συνέχεια του νεανικού έργου της τοπικής μας Εκκλησίας.


Το πρόγραμμα της εκδηλώσεως περιελάμβανε παρουσίαση όλων των δραστηριοτήτων αλλά και όλων των καλλιτεχνικών ομάδων που είχαν προετοιμαστεί όλες τις ημέρες της διαμονής στη Χριστιανούπολη.

Παραδοσιακό χορευτικό τμήμα με νησιώτικους χορούς,

Παραδοσιακό χορευτικό τμήμα με κρητικούς χορούς,

Παραδοσιακό χορευτικό τμήμα με θρακιώτικους χορούς,

θεατρική ομάδα που παρουσίασε το κωμικό έργο "στρατιώτης Γιάννης"

Ομάδα εκμάθησης φλογέρας

Απονομές βραβείων - μεταλλίων - επαίνων

Παρουσίαση μεγαλυναρίων των προστατών Αγίων

Χορωδία που παρουσίασε τα τραγούδια "Και φέτος- Σύμψυχοι το εν φρονούντες"

Παραδοσιακή ορχήστρα από στελέχη

Σκέψεις - Εμπειρίες από κατασκηνωτή είναι λίγα από τα πολλά που απόλαυσαν οι γονείς και επισκέπτες.

Αξίζει να σημειώσουμε την μεγάλη προσέλευση του κόσμου αλλά και την παρουσία των ιερέων π. Πολυκάρπου Μπόγρη, π. Ιωάννου Παναγιώτου, π. Νικολάου Βουρλάκου, π. Νικολάου Φίλη, π. Ιωάννου Ρισσάνου & π. Αναστασίου Λιακοσταύρου. Παρών και ο αρχηγός της γ΄ κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών Γυμνασίου κ. Παναγιώτης Φραγκάκος.

Στο τέλος της εκδηλώσεως σε φορτισμένο κλίμα από συγκίνηση οι κατασκηνωτές αποχαιρέτησαν τους αγαπημένους τους ομαδάρχες και ανανέωσαν το ραντεβού τους στη χειμερινή προκατασκηνωτική συνάντηση αλλά και στο δώρο έκπληξη που θα είναι συμμετοχή στελεχών και κατασκηνωτών εντελώς δωρεάν παρακολούθησης ποδοσφαιρικού αγώνα με την Πειραιώτικη ομάδα του Ολυμπιακού στο γήπεδο του Καραισκάκι.

Τέλος δε, όλοι μαζί ανανέωσαν την συμμετοχή τους στην αγαπημένη τους Χριστιανούπολη το 2013.

ο Αρχηγός π. Δημήτριος Β. Αρώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου