«…Μη με ξυπνάτε… όνειρο ζω!!!»


Σήμερα τα γκοοοοοοοολλλ… έπεφταν βροχή.
Οι αγώνες ήταν υπερθέαμα!!!
Καταρχήν, όπως είπαμε, η μέρα μας ξεκίνησε με σκληρή προπόνηση…
Αναλυτικότερα…


Για την Ενορίας μας, ήταν καλά τα πράγματα. Ύστερα από δύο αγώνες συνεχούς αποτυχίας (όλο χάναμε… και μόνοι μας να παίζαμε, πάλι χάναμε), επιτέλους σήμερα καταφέραμε μια ισοπαλία και μία νίκη. Ήμασταν σε φόρμα και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.
Στον αγώνα δημοτικού μεταξύ των ομάδων από τις Ενορίες της Αγίας Σοφίας και του Αγίου Δημητρίου Νέου Φαλήρου, ύστερα από έναν πραγματικά εκπληκτικό και αμφίρροπο αγώνα, το παιχνίδι έληξε…  4 – 4 (ισόπαλο – ευτυχώς γιατί ποιος τους άκουγε μετά…). Η αλήθεια πάντως είναι ότι σε αυτόν τον αγώνα, χάθηκαν αρκετά γκολ, από πραγματικά εκπληκτικές φάσεις…
Ακολούθησε ο αγώνας των ομάδων γυμνασίου Αγίας Σοφίας – Αγίων Αναργύρων. Εδώ τα πράγματα ήταν πιο ευνοϊκά για εμάς. 9 – 6 έληξε το σκορ, αλλά και εδώ οι δύο ομάδες ήταν πολύ καλές, με πολύ ωραίες και επαγγελματικές φάσεις… Καλά δεν μιλάμε για τις προσπεράσεις και τα δοκάρια…!!!
Τελικά όλοι έφυγαν χαρούμενοι (Δόξα το Θεό) και επέστρεψαν στις Ενορίες τους για έναν άλλο αγώνα. Αυτόν της προετοιμασίας για την Εορταστική Εκδήλωση με την ευκαιρία του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνικής Παλιγγενεσίας του 1821.
Βλέπετε αυτόν τον καιρό, τρέχουμε για να προλάβουμε…. Αλλά όπως λέμε και βιώνουμε πάντα… Εμείς βάζουμε το χρόνο και το μεράκι. Τα υπόλοιπα τα συμπληρώνει ο Θεός.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου