Ευχαριστήριο δείπνο στις κυρίες των Φιλοπτώχων ταμείων και της Ερανικής Επιτροπής, από τον Σεβ. Μητροπολίτη Πειραιώς


«Ψυχή της Μητροπόλεώς μας» αποκάλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ τις κυρίες των Φιλοπτώχων ταμείων και της Ερανικής επιτροπής των Ενοριών της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, κατά τη διάρκεια τιμητικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Πειραιώς.

Ο Σεβασμιώτατος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί και να ευχαριστήσει μία προς μία τις κυρίες που εκδαπανούνται και διακονούν στον τομέα φιλανθρωπίας της Μητροπόλεώς μας, ανακουφίζοντας καθημερινά
 πολλούς συνανθρώπους μας που προστρέχουν στην τοπική Εκκλησία για τα προς το ζειν.

Τόνισε πως η προσφορά τους είναι αξιέπαινη διότι η βοήθειά τους είναι εξόχως  σημαντική ιδίως στις δύσκολες μέρες που διανύουμε, όπου ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι χρειάζονται την  συμπαράστασή μας.

Ο Σεβασμιώτατος, στο τέλος του ευχαριστιακού δείπνου, μαζί τις ευχές και τις Ευλογίες του, μοίρασε σε όλους αναμνηστικά δώρα.

Στη εκδήλωσε παρουσιάστηκαν και παραδοσιακοί χοροί του Βορειο-Ανατολικού Αιγαίου, από Παραδοσιακό Χορευτικό τμήμα του Ιερού Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου