Ήταν όλοι «Νικητές»


Ένα ακόμα υπέροχο ενοριακό απόγευμα, ζήσαμε χθες, Κυριακή της Απόκρεω, στο Πνευματικό μας Κέντρο.
Την ώρα που οι ομάδες έκαναν τις τελευταίες τους πρόβες για τον διαγωνισμό τραγουδιού, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού μας Κέντρου, η κα Κυριακή Κούβαρη, Ειδική Εκπαιδευτικός – Ψυχοπαιδαγωγός, μέσα από έναν άκρως ενδιαφέροντα διάλογο, εξηγούσε στους γονείς τους λόγους για τους οποίους θα πρέπει να μπαίνουν όρια στα παιδιά. Ακολουθούν φωτογραφίες και video.

«Κάθε παιδί είναι διαφορετικό», τόνισε και επέμεινε στο γεγονός ότι είναι προς το συμφέρων όλων να υπάρχουν όρια στα παιδιά. «Κάνει καλό και στα παιδιά και σε εμάς τους ίδιους», σημείωσε.
…και μετά την συνάντηση των γονέων, ξεκίνησε ο 5ος Διαγωνισμός Τραγουδιού.
Οι ομάδες ήταν αποκάλυψη!!! Πρώτοι (ύστερα από κλήρωση) εμφανίστηκαν τα αγόρια Γυμνασίου – Λυκείου… δηλαδή μερικά από αυτά, γιατί κάποιοι μας το έσκασαν και προτίμησαν την μπάλα…! «Όλοι μαζί» το τίτλος του τραγουδιού τους το οποίο «προσπάθησαν» να πουν. Τα κατάφεραν πάντως.
Ακολούθησαν τα αγόρια Δ΄ - Ε΄- ΣΤ΄ δημοτικού με το τραγούδι «Νικητές», ενώ τη σκυτάλη πήραν τα κορίτσια με το τραγούδι τους «Αρχή και τέλος ο Θεός».
Το διαγωνιστικό μέρος ολοκληρώθηκε με το τμήμα προσχολικής ηλικίας, σε ένα υπέροχο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που ελπίζουμε να έχει καταγραφεί για να σας το παρουσιάσουμε.
Μετά την παρουσίαση των ομάδων, η κριτική επιτροπή αποσύρθηκε προς ψηφοφορία, οι μεγάλοι σερβιρίστηκαν από τα φαγητά που φέραμε όλοι για όλους και τα παιδιά περίμεναν με αγωνία το αποτέλεσμα…
… και η μεγάλη στιγμή, έφτασε…!!! Τους παιδέψαμε βέβαια λίγο, αλλά τελικά ανακοινώσαμε τον νικητή στην ώρα του!
Ακολούθησε φαγητό, χορός και τραγούδι… γιατί φέτος είχαμε ετοιμάσει και καραόκε.







Η Ορχήστρα συνόδεψε όλα τα τραγούδια με ζωντανή μουσική









Και οι «κολλημένοι» με το Πινγκ – Πονγκ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου