Εντατικοποίηση…


περί ποδοσφαίρου και τραγουδιού ο λόγος…
Καταρχήν σήμερα – για ακόμα μία χρονιά - μας δόθηκε η ευκαιρία μέσα από το κατηχητικό μάθημα να γνωρίσουμε και να δούμε τι ακριβώς είναι το Τριώδιο που ανοίγει αύριο, ποια η σημασία των παραβολών όπως του Τελώνου και του Φαρισαίου που θα ακούσουμε στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία, αλλά και ποιοι είναι οι τρόποι που μπορούμε να αθληθούμε στο στάδιο των αρετών που ανοίγει…

Κατά τα λοιπά,

όσο περνάει ο καιρός εντείνονται και οι προπονήσεις των ομάδων μας στο ποδόσφαιρο. Ευτυχώς ο προαύλιος χώρος του Ναού μας είναι μεγάλος και έτσι από τις αρχές Νοεμβρίου προπονούνται συστηματικά οι ομάδες μας (δημοτικό – γυμνάσιο και Λύκειο) κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Ένας λόγος παραπάνω βέβαια τώρα που ξεκινάει και το διενοριακό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Μητροπόλεως.

Επίσης σήμερα ξεκίνησαν οι πρώτες πρόβες για τον 5ο Διαγωνισμό Τραγουδιού που πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου (Απόκρεω), μαζί με την καθιερωμένη συνάντηση γονέων και το τραπέζι που ακολουθεί όπως κάθε χρόνο.

Τα πράγματα λίγο έως πολύ πάντως τα ίδια… το τμήμα της προσχολικής πάει με τον αέρα του νικητή (όπως πάντα – να φανταστείτε ούτε φωτογραφία δεν μας άφησαν να βγάλουμε), τα κορίτσια - μικρά και μεγάλα - με ποιότητα και κουλτούρα (όπως πάντα), τα αγόρια – μικρά και μεγάλα – με μοντερνισμούς και «καλές ιδέες»… και πάει λέγοντας. Και πάνω από όλους ο π. Ανδρέας να προσπαθεί να τους εξηγήσει ότι «Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη, να εύχεσαι να ναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις».

Όσοι είχαν προετοιμαστεί καλύτερα, προχώρησαν στις πρόβες τους… όσοι πάλι τεμπέλιασαν… προσπάθησαν να γράψουν σήμερα, ακόμα και τους στίχους (φωτογραφία και video) Πάντως από μια πολύ μικρή γεύση που πήραμε (με κατασκοπευτικό σύστημα) οι φετινές συμμετοχές είναι όλες δυνατές… Είδομεν και ει το επανιδείν …!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου