Ήταν μέρα για γκολ....


Δύο συγκλονιστικοί φιλικοί ποδοσφαιρικοί αγώνες πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012, με τη συμμετοχή παιδιών από τους Ιερούς Ναούς Αγίας Σοφίας Πειραιώς, Αναλήψεως του Κυρίου Δραπετσώνας και Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως.
Ακολουθούν φωτογραφίες και video.
Οι δύο ομάδες συγκεντρώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο στις 11:30 το πρωί και λίγο αργότερα, ύστερα από τις σχετικές συστάσεις, ακούστηκε το σφύριγμα για τη σέντρα. Ο αγώνας στην αρχή ήταν αμφίρροπος, αλλά λίγο αργότερα το σκορ άνοιξε υπέρ μας με το γκολ του Μιχάλη.
Στη συνέχεια ο Γιώργος έκανε το 2-0  αλλά η απάντηση ήταν άμεση με γκολ που πέτυχε για την ομάδα της Αναλήψεως ο… δεν συγκράτησα το όνομά του, αλλά ήταν φοβερό το γκολ!!!!
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο διεθνούς φήμης διαιτητής κ. Ηλίας Ρήγας (στην Πατρίδα του είναι γνωστός ως Ήλια Ρίγοβιτς), ο οποίος κατάφερε να βγει από τον αγωνιστικό χώρο χωρίς εκδορές (αντικειμενικά ήταν άψογη η διαιτησία του και οι αντιδράσεις περιορίστηκαν στα απολύτων απαραίτητα και φυσιολογικά).
Ο Αγώνας αγώνας έληξε νωρίτερα, διότι στην παρέα μας προστέθηκαν και τα παιδιά από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καλλιπόλεως. Έτσι λοιπόν, δημιουργήθηκαν δύο ομάδες με παιδιά και από τρεις Ενορίες οι οποίες – προς έκπληξη όλων - δεν κατάφεραν να σκοράρουν ούτε για δείγμα!!!
Υ.Γ.: Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσει το διενοριακό πρωτάθλημα που διοργανώνει το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.



Η ομάδα μας


Η ομάδα της Αναλήψεως

Προθέρμανση


Προθέρμανση


και οι δύο ομάδες λίγο πριν τη σέντρα...


Οι πρώτες οδηγίες στην ομάδα μας.


Οι «υψηλοί παράγοντες» των δύο ομάδων



Ο πάγκος μας


Και οι τρεις ομάδες (Ανάληψη – Αγ.Παρασκευή – Αγ.Σοφία) πριν τη σέντρα του 2ου αγώνα


Η ομάδα μας λίγοι πριν την τελική αποχώρησή της από το γήπεδο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου